top of page

EF Education språkreise - Los Angeles
24. juni - 20. juli (4 uker)

"The City of Stars er stedet hvor alles drømmer går i oppfyllelse. Opplev vårt nye campus i trendy Pasadena. Ha det gøy i skolens svømmebasseng, spill hvilken sport du vil i skolens innendørs sportsarena, og utforsk alle de ikoniske attraksjonene i Los Angeles"

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
las_desktop_2836x840.webp

Mitt opplegg for språkreisen

Om skolen

Helt nytt campus med kantine, studentlounge, treningsmuligheter og en fantastisk innendørs sportsarena. Ekte campusliv i amerikansk stil i en internasjonal setting med studenter fra over 100 land. 5 minutters gange til butikker og restauranter på Washington Boulevard. De ikoniske Los Angeles strendene er lett tilgjengelige med kollektiv transport. Nær Pasadena historiske distrikt og Rose Bowl. I Pasadena er det blant annet det berømte California Institute of Technology (Caltech)

Jeg skal bo på rom med 2-3 andre studenter.

Språkundervisning - 26 Engelsktimer/uke:

Fokuset er på å kommunisere tydelig i hverdagen. Et strukturert løp med 26 leksjoner holdt om morgenen og ettermiddagen (17 timer og 20 min pr uke). En blanding av språkleksjoner og prosjektøkter vil fokusere på å forstå og snakke språket i praktiske situasjoner. Undervisningen kombinerer digital læring med klasseromsbaserte leksjoner. 

Basketball camp

De to siste ukene av språkreisen får jeg anledning til å være med på basketballtreninger til en annen internasjonal studentgruppe. Her vil amerikanske college-basketballspillere delta, og det blir mulighet for å se den berømte Pauley Pavilion, hjemmebanen til UCLA Bruins, og det imponerende Mo Ostin Basketball Center.

bottom of page